Cum comand ?

CUM COMAND ?

Buchetele de flori, aranjamentele florale si celelalte produse prezentate pe site pot fi achizitionate atat online, direct pe site, cat si telefonic la numarul de telefon (004) 0769.611.291 sau prin email la adresa office@floraria-aa.ro.

COMANDA ONLINE

Dupa alegerea buchetului sau aranjamentului floral, procesul de plasare online al comenzii e foarte simplu.

Pentru a plasa o comanda online:

  • Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse din meniul afisat. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”. Citeste specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui. Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.
  • Verifica comanda: in cosul de cumparaturi, poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.
  • Selecteaza si completeaza: detalii de facturare si livrare comanda. Nu uita sa citesti termenii si conditiile inainte de a trimite comanda.
  • Trimite comanda: Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Finalizeaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii. 

Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa ne notifice imediat eventuale erori survenite. S.C. Atelier Creatii Florale by Andreea Avdykov A&A S.R.L nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

COMANDA PRIN TELEFON sau EMAIL

Oricare din produsele prezentate pe site pot fi comandate telefonic la numarul de telefon (004) 0769.611.291 sau prin email la office@floraria-aa.ro. Suntem pregatiti sa raspundem la toate intrebarile tale.

Orice comanda realizata la numarul de telefon afisat pe site-ul www.floraria-aa.ro, se poate face numai dupa ce ai citit intreaga Lista de Termeni si Conditii si numai daca esti de acord cu toate clauzele mentionate in aceasta Lista. Plasand o comanda telefonica, declari ca ai citit si esti de acord cu clauzele Listei de Termeni si Conditii.


CUM PLATESC ?

Pentru comenzile plasate online poti alege una din metodele de plata:

  • RAMBURS (plata numerar la livrare)
  • Virament bancar in avans in contul florariei in baza facturii emise de catre SC Atelier Creatii Florale by Andreea Avdyukov SRL: RO09BTRLRONCRT0433259501.

Livrarea se va face dupa confirmarea platii !