POLITICA DE RETUR

Conform legislației române în vigoare (Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorului), florile și produsele derivate: aranjamente florale, buchete, decorațiuni de interior pe baza de flori, lumânări de botez și cununie, fac excepție de la legislația în vigoare, neputând fi returnate.

Florile sunt produse perisabile, care fac excepție de la OUG 34/2014, de aceea clienții www.floraria-aa.ro nu beneficiază de posibilitatea de a returna produsele achiziționate prin denunțarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanță, fără invocarea niciunui motiv.

În cazul unei probleme survenite în procesul de livrare sau privind calitatea produsului, vă rugăm adresați un email la office@floraria-aa.ro sau prin telefon 0769-611.291.

Pentru lumânările din ceară de soia puteți anula sau returna comanda de la data plasării comenzii pâna în 24 de ore de la primirea produselor comandate.

Daca ați plătit pentru aceste produse, vi se va rambursa o sumă care va include taxele de livrare standard. Dacă doriți să anulați sau să returnați comanda, vă rugăm adresați un email la office@floraria-aa.ro sau prin telefon 0769-611.291.