Testimoniale

 

Florina Niculae: 18 noiembrie 2015

„Calitate si servicii ireprosabile. Gasesti aranjamente portivite pentru fiecare ocazie. Multumesc Floraria A&A.”


Marina Zobernig: 09 decembrie 2015

„Multumim A&A! Aranjamentele florale, aranjamentele sala, absolut tot au aratat asa cum am visat!”


Madalina Balan: 09 decembrie 2015

„Aranjamentele florale, de sala si buchetele de mireasa sunt de vis la Floraria A&A. Aici am gasit calitate, promptitudine si servicii ireprosabile. Va multumim ca ati facut ca totul sa fie mai frumos!”


Tana Licsandru: 09 februarie 2016

„Floraria A&A reprezinta unul dintre cele mai bune exemple de excelenta in serviciile oferite. Va multumesc pentru rabdarea cu care mi-ati raspuns fiecarei intrebari si pentru ca m-ati ajutat sa transmit emotie, chiar de departe, cu ocazia aniversarii mamei mele. Recomand serviciile Florariei A&A tuturor celor care vor sa surprinda pe cei dragi cu aranjamente florale deosebite.”


Luminita Banu: 04 martie 2016

„Cu ajutorul vostru am putut face o surpriza unei persoane dragi, char daca eram departe. raspuns promt, livrarea la domiciliu, servicii de calitate, intr-un cuvant, professionalism. Multumesc Floraria A&A.”


Laura Pana: 23 mai 2017

Nunta noastra a fost un vis frumos si asta datorita dragei Andreea Avdyukov. Decorul a fost foarte bine organizar pana in cele mai mici detalii. Andreea a tinut cont de parerea noastra intru-totul astfel incat prefosionalismul si-a spus cuvantul. Un decor superb atat la biserica, cat si la restaurant, buchetele si lumanarile elegante exact cum mi-am dorit. Totul a fost la superlativ. Inca o data iti multumim pentru efortul depus , talentul si devotamentul aratat. Totul a fost apreciat si de invitatii nostri. Multumim din suflet si ne bucuram ca te-am cunoscut si am putut colabora.

Te pupam


Florentina Vieru: 21 iulie 2017

Multumesc pentru tot. Recomand cu incredere. 


Olaru Bianca: 1 august 2018

Iti multumesc pentru florile superbe! Recomand cu drag tuturor sa apeleze la Andreea deoarece este o persoana extrem de talentata si pasionata! Buchetul de mireasa a fost asa cum l-am visat. A tinut cont de toate detaliile si astfel am avut cele mai frumoase flori!


Sorin Dan: 16 august 2018

Superb trandafirul comandat, a ajuns intact și a fost foarte apreciat de cei care l-au văzut !
Foarte prompata și serioasă Andreea , o recomand cu drag !
Totul a fost cum am stabilit și trandafirul arată la fel de bine ca in poza !